vrijdag 30 april 2010

eindelijk eens een keer gescrapt met foto's

Hi,

Dit keer eens wat anders, ik was al een keer begonnen aan digiscrappen (ik was daarmee begonnen omdat ik al die scrapspulletjes zo duur vond, en moet je nu eens kijken wat ik allemaal al gekocht heb intussen haha).
Ik vind het wel nog wennen en wist soms geen raad met dat schuiven maar ben al met al toch wel tevreden, vooral met de eerste pagina, de tweede vind ik nog niet zo denderend maar dat komt binnenkort misschien wel.
Je ziet het haast niet maar ik heb een rolstempel gebruikt met goudkleurige inkt langs de randen.


Hij is gemaakt op 20,5 x 20,5 cm omdat ik daar een paar albums voor heb.

Fijne avond verder en de groetjes
Irène

maandag 26 april 2010

Nieuwe blog met zelfgemaakte clear stempels

Zo eindelijk is mijn nieuwe blog in de lucht. Hier bied ik zelfgemaakte clearstempels en digistamps aan.
http://sizzelstempels.blogspot.com/

Aanvullingen volgen van de week, maar begin is er.

Ter gelegenheid van de blog hier ook nog maar mijn moederdag freebies
De eerste vind ik wel een soort vintage stijl





Veel plezier ermee
Groetjes
Irene

Nieuwe verjaardagskaart

Goedemorgen

Hoop dat julie een fijn weekend hebben gehad.
Ik wilde van het weekend al posten hier maar had steeds problemen met het uploaden van foto's. Is weer opgelost als het goed is.
Vorige week moest ik even gauw een kaart maken die op tijd op de bus moest, dus moest Livia even mee op de werkkamer. Die haalde dus de hele kast overhoop haha, maar de kaart was op tijd af.
Ik heb hem wat strakker gehouden dan anders maar ik vind hem wel mooi geworden.


Het maken van de clearstempels gaat de goede kant op, ben druk bezig met een nieuwe blog die binnenkort dus de lucht in gaat.

Fijne dag allemaal en groetjes
Irene

zondag 18 april 2010

verjaardagskaart

Goedenavond,

Ik heb weer 2 kaartjes gemaakt


en hier de digistamps:


En mijn 2e kaartje, had ik eigenlijk al eerder klaar maar nog niet geplaatst hier.

Verder druk in de weer, gisteravond nog wat zitten testen met stempels maken, moet nog iets meer expirimenteren voordat ik hier stempels kan aanbieden.
En heb ook nog met wat andere dingen geëxperimenteerd, met cuttlebug embossing en gewone embossings-stencils, gaan ook door een pasta-maker van de kijkshop (14,95) gaat iets stroefer maar het werkt wel...

Groetjes

Irene

donderdag 15 april 2010

mijn eerste stempel gemaakt

Goedenavond dames

Vandaag is mijn apparaat binnengekomen om zelf stempels te maken, jippie.
Vanavond dus mijn eerste stempel gemaakt, van een test-sheet want een negatief maken met mijn printer ging niet echt goed dus morgen maar eens kijken voor laserprinter. Waren we toch nog een keer van plan.


En ik heb nog wat zitten proberen met embossing en inkt.


Ik heb de binnenkant van de embossingmal ge-inkt (de bovenkant van de holle kant) en die dan weer met de deegroller platgewalst. Krijg je wel een leuk effect mee.


Volgende keer komt er weer een kaart, maar ik ben de laatste week druk geweest met ontwerpen. Ik wil zelf stempels gaan ontwerpen, maken en verkopen. Zodra ik wat verder ben komt er weer een digistempels en een blogcandy.

Groetjes
Irene

maandag 12 april 2010

De ArtSpecialty beurs in Zeist

Zo dames,

Gisteren ben ik naar de beurs in Zeist geweest maar had gisteravond geen zin meer om alles op de foto te zetten maar ben ik op de bank geploft.
Het was wel heel leuk en heb toch weer meer gekocht dan de bedoeling, maar dat kennen de meesten van julie wel vrees ik.
Ik heb aan diverse workshops meegedaan en ook ge-airbrust met de copics, echt leuk om te doen. En ook gekleurd met Derwents, leuk om het verschil eens te voelen met de copics.
Verder heb ik eindelijk vinyl voor de silhouette kunnen bemachtigen en glas-etch spul. Ben benieuwd hoe dat is.



En was wel leuk om een paar gezichten achter de namen te zien.

Tot de volgende x
groetjes

Irène

zaterdag 10 april 2010

weer een kaartje

Goedeavond dames,

Ik had dit kaartje gisteravond al afgemaakt, maar nu pas tijd gehad om het op de foto te zetten.

Ik zag dit papier laatst bij Nicole en ik vond het zo mooi papier dat ik het ook besteld heb. En dit is dus ook de eerste keer dat ik de kleuren bij het papier uitzocht (meestal doe ik het andersom of ik print wat met de kleuren die ik heb gebruikt). Labels heb ik gesneden met de silhouette en de digistamp zelf gemaakt. Het labeltje met Liefs heb ik ook ingekleurd met copics.



Groetjes en een fijn weekend verder, ik ga morgen naar de ArtSpecialty beurs in Zeist, ben benieuwd.

Irène


ojah, ik kwam deze geweldige link tegen met heel veel digistamps links. En kwam via deze link ook hier terecht. Wat een schattige stempels heeft zij zeg!

zaterdag 3 april 2010

challenge 2 sketches 4 you

Goedemiddag

Geïnspireerd door de mooie kaarten van Peet ben ik weer aan de slag gegaan en heb ik meegedaan aan de challenge van 2 sketches 4 you. Met dit als resultaat.

De swirls zijn met de plotter uitgesneden en papier is van Eline, ik vind het zo lief papier. Als julie de digistamp willen hebben, laat maar even een berichtje achter dan plaats ik hem hier wel.

Groetjes

Inspired by the beautifull cards from Peet I've made a card with my own digistamp, translated it said "Just a little card for you".

greets



hint begrepen:
ik had hem zelf gewoon uitgeknipt omdat ik wat problemen heb met het plottertje dus maar even in het kader gelaten. Waarschijnlijk ga ik binnenkort zelf clearstempels maken en misschien word dit er wel een van.

donderdag 1 april 2010

ben er weer mét kaarten

Goedenavond dames,

Zo hehe, ik heb weer een paar kaarten gemaakt.
Het duurde even, maar ik werd een beetje kriegel van hoe het er thuis aan toe gaat haha. Ik heb niet echt een knutselruimte of tafel. Dat gaat dan op de eettafel, vervolgens moet alles weer aan de kant zodra Livia in de buurt is of als we gaan eten. Vervolgens steeds van alles kwijt zijn en mis grijpen is niet echt bevorderlijk voor de knutselzin.
Maar hier komen ze:

Deze had ik al een tijdje geleden ingekleurd maar wist niet zo goed hoe ik hem nou moest afmaken (dat is wel vaker mijn probleem) maar ik vind hem wel leuk zo. Ik hou eigenlijk wel van labeltjes dus ik ga vanavond nog wat labeltjes printen en snijden zodat ik een voorraadje heb.

En een paaskaart voor mijn zus. Deze is gemaakt van een knipvel van Eline Pellinkhof, vond hem wel geschikt voor de paasdagen. Bij deze wens ik julie allemaal dus fijne paasdagen!

En afgelopen maandag ben ik bij Miranda op bezoek geweest en hebben gezellig zitten kletsen en knutselen. En hebben we samen deze kaart (af)gemaakt.
En heb ik even met haar BigShot kunnen stoeien zoals bij deze achtergrond. Ik vind het een mooi effect geven dat embossen. Maar ik vind die machientjes nog zo duur. Dus heb ik van de week bij Scrapbookdepot een embos stencil gekocht (samen met nog wat stempels en nog een StaZon inktpad) om wat te expirimenteren.
En ja hoor, het lukt ook met een simpele deegroller, jippie.
Ojah, en ik heb een nieuwe ladenblok gekocht bij Ikea en boven op de werkkamer wat meer bureaublad voor mij vrijgemaakt. Die ga ik straks weer wat verder inrichten.
Voor nu, groetjes en tot de volgende blog.

Fijn paasweekeinde allemaal!

Irene